Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Contact Klantenservice Nummer Nederland

Klantenservice Nederland Biedt technische ondersteuning voor klanten voor Microsoft-gebruikers. Hulp krijgen voor uw Hotmail-, Yahoo-, Linkedin- en Xbox-account.

Wat zijn de stappen om een Xbox One-profiel in te stellen?

Wil je een Xbox one-profiel instellen? Bent u op zoek naar enkele eenvoudige stappen om dit te kunnen doen? Dan bent u zeker op de juiste site want wij hebben de perfecte oplossing voor u. Het enige wat u hoeft te doen is doorlezen tot het einde en voor meer informatie bezoek de link hier gegeven Xbox Klantenservice. Om de configuratie uit te voeren, moet u de onderstaande instructies volgen.

  • Als u de Xbox One hebt aangesloten en deze wordt uitgevoerd, moet u op de balk linksboven in uw startscherm klikken.
  • Nu op het weergegeven scherm, ziet u een lijst met de profielen die al aanwezig zijn op Xbox One. Dus om een nieuw profiel aan te maken, hoeft u alleen maar op de optie 'Nieuwe toevoegen' te klikken die u links onderaan vindt.
  • Als u een e-mail-ID hebt in Outlook.com of zelfs een lidmaatschap bij Xbox Live, kunt u zich eenvoudig aanmelden met de Microsoft-accountgegevens. Als u geen Xbox Live-account hebt, hoeft u zich geen zorgen te maken, aangezien Xbox One automatisch een gebruikersnaam en ook gamerafbeelding genereert. Als je wilt, kun je je eigen gebruikersnaam en Gamerpic kiezen door deze op het startscherm te wijzigen.
  • Vervolgens moet u een kleur kiezen voor het weergavescherm en vervolgens klikken om te bekijken of u het profiel hebt voltooid.
  • Nu wordt u gevraagd uw gezicht te identificeren, wat wordt gedaan via de Xbox One-camera. Als je meer dan één persoon hebt om te identificeren, kan de ander zijn hand opsteken.
  • Als u wilt, kunt u ervoor kiezen om handmatig in te loggen in plaats van Kinect-aanmelding
  • U moet vervolgens naar het startscherm gaan en op de profielbalk klikken. Vervolgens moet u op ‘mijn profiel’ klikken en moet u uw Gamerpic en Gamertag aanpassen of u kunt ervoor kiezen om ze te wijzigen.
  • Klik ten slotte op om de wijzigingen op te slaan en daar bent u klaar.

We hopen dat u de installatie met succes hebt voltooid en dat u goed aan de slag kunt. Als je problemen tegenkomt terwijl je de instructies doorloopt, kun je meteen contact met ons opnemen via Xbox Telefoon Nederland. U zult het probleem zeker zo snel mogelijk oplossen als ons team van experts, dat beschikbaar is om de oproep op elk moment van de dag aan te nemen.

 

Lees ook deze blog: Hoe de verbindingsproblemen van Xbox op te lossen?

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe: