Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Contact Klantenservice Nummer Nederland

Klantenservice Nederland Biedt technische ondersteuning voor klanten voor Microsoft-gebruikers. Hulp krijgen voor uw Hotmail-, Yahoo-, Linkedin- en Xbox-account.

Hoe de ongewenste e-mails in een Hotmail-account te verwijderen?

Ziet u e-mails in uw Hotmail-account die u in de toekomst niet wilt zien of die u niet kunnen gebruiken? Dus zoek je naar oplossingen om die ongewenste e-mails te verwijderen? Welnu, wees gewoon ontspannen nu je de perfecte plek hebt bereikt en hier zul je het allemaal krijgen. Want we hebben een expertteam bij Hotmail Wachtwoord Herstellen Android die in staat zijn om u op elk moment alle antwoorden te geven. Hier in de blog leert u hoe u de ongewenste e-mails van uw Hotmail-account verwijdert, volg de stappen dienovereenkomstig.

  • U moet eerst gaan en het e-mailbericht selecteren dat u wilt verwijderen en vervolgens op de verwijderknop klikken die u boven het leesvenster van het weergegeven scherm ziet.
  • Nadat u dat bericht hebt verwijderd, gaat het rechtstreeks naar uw verwijderde bestanden en moet u het permanent verwijderen.
  • Om de bovenstaande stap te doen, moet u naar de verwijderde map gaan en vervolgens dat bericht selecteren dat permanent moet worden verwijderd.
  • Nu hoeft u alleen het tabblad x te selecteren en vervolgens op de knop Verwijderen te klikken.

Als u het proces voor uw mobiele telefoon moet volgen;

  • Om het bericht permanent te kunnen verwijderen, moet u de spam vasthouden om het bericht te selecteren.
  • U moet nu klikken op de optie ‘selecteren’ bovenaan de weergegeven pagina.
  • Klik nu op het prullenbakpictogram en verwijder vervolgens het bericht dat u hebt geselecteerd.

Nu bent u klaar met het doorlopen van de bovenstaande procedure. We hopen dat u klaar bent met het probleem. Voor het geval u een probleem ondervindt, wees gerust en bel zonder enige twijfel onze technici hier op deze hulplijn op Contact Hotmail Nederland . De techneuten staan altijd klaar om u te helpen met de beste oplossingen ooit zoals ze ervaren zijn en al lange tijd op dit gebied oefenen en ze zijn in staat om alle gerelateerde problemen aan te pakken.

Originele bron: Hoe de ongewenste e-mails in een Hotmail-account te verwijderen?

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe: