Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Contact Klantenservice Nummer Nederland

Klantenservice Nederland Biedt technische ondersteuning voor klanten voor Microsoft-gebruikers. Hulp krijgen voor uw Hotmail-, Yahoo-, Linkedin- en Xbox-account.

Volg deze eenvoudige methode om de achtergrond van uw Linkedin te veranderen

Er zijn verschillende nieuwe functies en innovatieve opties om uw profiel er nog beter uit te laten zien met LinkedIn. Een voorbeeld van zo'n functie is het veranderen van het thema van uw handvat. Het belangrijkste om hier te onthouden is dat hoewel de gebruikers niet de volledige achtergrond van hun handvat kunnen wijzigen, ze het kleurthema van de introductiekaart kunnen wijzigen. Deze wijziging kan ook alleen worden aangebracht vanaf de websiteversie en niet de applicatieversie, dus u hebt uw pc of laptop in de buurt nodig. Volg het volgende gedeelte van deze blog om meer te weten te komen over de stappen waarmee u wijzigingen in de achtergrondinstellingen kunt aanbrengen. Ook voor alle andere informatie met betrekking tot uw handvat, hoeft u alleen contact op te nemen met de online helpdesk op Contact LinkedIn Nederland. Onze experts hier zullen u begeleiden met de meest passende oplossingen om de storingen snel te verwijderen.

Stappen voor het aanbrengen van de wijzigingen:

  • De eerste stap is om naar de officiële website te gaan en de inlogpagina te bezoeken
  • Hier moet u ondertekenen met uw handle-inloggegevens
  • Verder moet u in het accountvenster op het ik-pictogram bovenaan het weergavescherm klikken
  • Het vervolgkeuzemenu van je profiel wordt weergegeven
  • Vervolgens moet u op het tabblad Profiel bekijken klikken, dit is normaal gesproken in de blauwe kleur tekst
  • Nu moet u op het bewerkingspictogram klikken in de vorm van een potlood en het pop-upvenster voor het bewerken van de intro wordt geopend
  • Klik op de omslagafbeelding, selecteer de gewenste afbeeldingen
  • Als u klaar bent, moet u ten slotte op de toepassing klikken en het tabblad Opslaan om ervoor te zorgen dat de aangebrachte wijzigingen zijn ingeschakeld

We hopen dat het bovenstaande probleem u heeft geholpen het genoemde probleem op te lossen. Als er echter nog andere problemen zijn waarmee u wordt geconfronteerd, kunt u gewoon contact opnemen met het ondersteunend personeel van de LinkedIn Helpdesk en zij zullen u begeleiden met de geschikte suggesties en antwoorden.

 

Lees ook deze blog: Snelle methode om een nieuw e-mailadres toe te voegen aan uw Yahoo-mailbox
 

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe: