Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Contact Klantenservice Nummer Nederland

Klantenservice Nederland Biedt technische ondersteuning voor klanten voor Microsoft-gebruikers. Hulp krijgen voor uw Hotmail-, Yahoo-, Linkedin- en Xbox-account.

Hoe snel inhoud plaatsen en delen op uw LinkedIn-account?

LinkedIn is een zeer nuttig platform om uw aanwezigheid professioneel te laten groeien en contact te leggen met potentiële klanten, werknemers of bedrijven. Je kunt de vaardigheden die je hebt of de kennis die je brein bezit laten zien door verschillende informatieve of interessante foto's, video's en bestanden op LinkedIn te plaatsen. Hoe meer je via posts in contact komt met anderen op LinkedIn, hoe groter je kans om ontdekt te worden, dus als je snel content op je LinkedIn-account wilt posten en delen, volg dan nu de onderstaande stappen van Linkedin Bellen Nederland.

Stappen om snel inhoud op uw LinkedIn-account te plaatsen en te delen

  1. Open uw LinkedIn-account in een webbrowser of door de LinkedIn-app op uw mobiel te gebruiken.
  2. Als je eenmaal bent ingelogd en je bent op de HOME-tab van je LinkedIn-account, klik dan op de SHARE A POST-tab bovenaan het Home-scherm.
  3. Hierdoor wordt het venster EEN POST MAKEN op het scherm geopend. Voer een van de volgende handelingen uit:
  4. Om een tekstbericht toe te voegen, noteert u de inhoud die u met uw connecties wilt delen of kopieert en plakt u op de pagina WAT WILT U OVER PRATEN? Sectie.
    1. Om een foto toe te voegen, klikt u onderaan op het PICTURE-pictogram, bladert u door uw apparaat voor een foto en klikt u bij selectie op de knop GEREED.
    2. Om een video toe te voegen, klikt u onderaan op het VIDEO-pictogram, bladert u door uw apparaat voor video en klikt u bij selectie op de knop GEREED.
    3. Om een bestand toe te voegen, klikt u onderaan op het FILE-pictogram, bladert u door uw apparaat naar een bestand en klikt u bij de selectie op de knop GEREED.
  5. Zodra je het bericht hebt toegevoegd, klik je bovenaan op het tabblad DOELGROEP, selecteer je het gewenste publiekstype en klik je op OPSLAAN.
  6. Om aan te passen wie op uw bericht kan reageren, klikt u onderaan op het tabblad COMMENT, selecteert u uw voorkeur en klikt u op OPSLAAN.
  7. Als u daarnaast meer informatie wilt toevoegen zoals "u werft aan", "Een evenement vieren" of een expert inhuren, klik dan onderaan op het PLUS-pictogram en selecteer de gewenste optie.
  8. Als u alle aanpassingen heeft gemaakt, voegt u desgewenst een HASHTAG toe en klikt u op de POST-knop.

We hopen dat de bovenstaande uitgebreide stappen je hebben geholpen om gemakkelijk op LinkedIn te posten. Als je meer hulp nodig hebt, neem dan Contact Met Linkedin voor ondersteuning. Onze LinkedIn-ondersteuningsmedewerkers blijven kalm en beheerst in alle situaties en vinden in een mum van tijd de best mogelijke oplossingen voor klanten.

 

Lees ook deze blog: Een korte handleiding voor het oplossen van een aankoopfout op uw Xbox One-console

 

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe: